سیر از جمله چیزهایی است که همیشه در آشپزخانه در دسترس است؛ و نکتهی مهمتر این که قادر است به درمان زخم معده نیز کمک کند، زیرا دارای خواص ضد میکروبی و ضد باکتریایی است که میتوانند سطح باکتری هلیکوباکتر پیلوری را تحت کنترل قرار دهند (مرکزی پژوهشی سرطان فرد هاچینسن، سیاتل). نیک سیر، گفت: عفونت طولانی مدت معده با باکتری هلیکوباکتر پیلوری نیز ابتلا به سرطان معده را 2 تا 6 برابر افزایش می دهد. معمولا درمان سنتی و رایج زخم معده، تجویز داروهای آنتیبیوتیک است که میتواند به عواض جانبی ناگواری منجر شود؛ از این رو، بیشتر آدمها ترجیح میدهند تا حد امکان از راههای خانگی و طبیعی برای درمان زخم معده استفاده کنند. برای بهرهمندی از خواص این سبزی، هم میتوانید از تخم شنبلیله و هم از برگهای آن استفاده کنید. به علاوه، از آن جا که عصارهی میوهی درخت بکرایی حاوی لعاب است، میتواند به کاهش التهاب و درد کمک کند. از آب آلوئهورا میتوانید به عنوان یکی از درمانهای خانگی و طبیعی زخم معده استفاده کنید. استفاده از کلم به عنوان یکی از بهترین درمانهای خانگی برای زخمهای معده شناخته میشود؛ کلم به دلیل وجود اسید لاکتیک در ترکیباتاش میتواند باعث تولید اسید آمینه در بدن شود؛ و از این طریق، گردش خون را در اطراف دیوارهی معده افزایش دهد.

طبق شواهد مختلف، ریشهی شیرین بیان نیز در پیشگیری و درمان زخمهای معده بسیار موثر است؛ زیرا باعث میشود رودهها و معده مخاط محافظت کنندهی بیشتری تولید کنند؛ این مخاط به صورت لایهی پوششی دیوارهی معده، میتواند از آن در برابر این زخمها محافظت نماید. ولی فلفل هندی به دلیل وجود کپسایسین در ترکیبات خود، میتواند میزان ترشح اسید معده را مهار کند، تولید ترکیبات قلیایی را افزایش دهد، و باعث تحریک گردش خون در لایهی مخاط معده و ترشح مخاط شود (برگرفته از نشریهی بررسی نقادانهی تغذیه و علوم غذایی). برای درمان زخمهای معده مصرف موز، چه موز کال و چه رسیده، بسیار سودمند است؛ زیرا موز دارای ترکیبات ضد باکتری است که میتواند گسترش زخم معده را مهار کند. شاید دانستن این که فلفل هندی بتواند در فهرست درمانهای خانگی برای زخم معده قرار بگیرد، کمی برایتان شگفتانگیز باشد. البته به عنوان یک روش جایگزین، در صورت تمایل میتوانید بر روی گوشت، سوپ، و دیگر غذاهای مورد علاقهتان فلفل هندی بپاشید؛ این کار نیز میتواند به درمان زخمهای معده کمک کند.

از جمله دیگر عوامل ایجاد کنندهی زخم معده میتوان به آسیبها و صدمات بدنی، مصرف الکل و ترش معده، یا فقط مصرف داروهای مسکنی نظیر قرصهای ضد التهاب غیر استروئیدی، آسپیرین، ناپروکسن یا ایبوپروفن اشاره کرد. در ادامه به ۲۸ برترین راه حل خانگی اشاره میکنیم که بدون شک به شکلی موثر و بیخطر به تسکین زخمهای معدهتان کمک میکنند. در این بخش، به دستورالعمل ترکیب شیر و بادام، و استفاده از این ترکیب به عنوان درمان خانگی برای زخم معده اشاره میکنیم. قسمت مورد استفاده شیرین بیان ساقه های زیرزمینی و ریشه های گیاه است که دارای ترکیبات مختلفی است. یکی از دردهایی که اغلب در قسمت وسط شکم احساس میشود، درد معده است. 9- از لباس های گشاد استفاده کنید و هنگام مصرف غذا قسمت معده خود را آزاد کنید. سؤال اساسی این است که آیا گرما و انجماد بهطور همزمان مؤثرتر از استفاده جداگانه از هرکدام از آنهاست؟ تشخیص نوع هرکدام از این سرطانها با توجه به علائم و آزمایشات خاصی امکانپذیر است. آندوسکوپی ورم معده فقط توسط پزشک که به معده نگاه می کند قابل تشخیص است.

در ادامه به بررسی خواص عسل برای عفونت چشم، به تفکیک عفونت نواحی مختلف بدن، خواهیم پرداخت. این وضعیت به دلیل تغییرات هورمونی در طول چرخه قاعدگی، کم آبی بدن، یا خوردن مقدار زیادی غذاهای شور و کمبود پتاسیم و آب ایجاد می شود. امیدوار هستیم این روشهای درمانی با تاثیرات مثبتشان بتوانند به خوبی بر وضعیت کنونیتان اثر کنند و باعث بهبودیتان شوند. عسل حاوی خواص التیامبخش قدرتمندی است که میتواند در درمان زخمهای معده بسیار موثر باشد؛ زیرا آنزیم موجود در عسل، که به نام گلوکز اکسیداز مشهور است میتواند با تولید هیدروژن پراکسید باعث از بین رفتن باکتریهای مضر عامل زخمهای معده شود. اگر معده درد و تهوع همراه با استفراغ باشد؛ موز میتواند به عنوان بهترین دارو عمل کند. بنابراین، استفاده از موز به عنوان یکی از درمانهای خانگی موثر برای زخم معده به شمار میرود که انجام این کار در خانه به شدت توصیه میشود. استفاده از میوهی درخت بکرایی به عنوان یکی دیگر از درمانهای خانگی موثر برای زخمهای معده به شمار میرود. چای سبز با داشتن فلاونوئید به عنوان یکی از بهترین درمانهای خانگی برای زخم معده شناخته میشود. در این مطالعه چنین نتیجه گرفته شده است که اگرچه مواد موثر یا مکانیسم عمل این گیاهان در زمان گذشته توسط ایرانیان باستان و حتی تاکنون شناخته نشده است، اما استفاده مداوم از آنها در قرون مختلف ممکن است نشان دهنده اثربخشی آنها باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *