چگونه با هلیکوباکتر پیلوری در 15 دقیقه بهتر شوید

سرطان معده: ورم ناشی از هلیکوباکتر پیلوری و بیماری خودایمنی میتواند با رشد تومور در پوشش معده همراه شود. در این آزمایش از آنتی بادی H پیلوری استفاده شده است تا مشخص شود که آیا آنتی ژن هلیکوباکتر در مدفوع وجود دارد یا خیر. وجود ترکیباتی مثل سدیم، پتاسیم، منیزیم، مس، روی و ترکیبات گوگرد و نمکهای محلول در آب این چشمه با نمکهای موجود در لجنها خاصیت درمانی دارد که در کنار تمامی جاذبههای این شهر یک دلیل اصلی برای سفر گردشگران بهشمار میرود. در این قسمت از بخش سلامت نمناک و در بحث سرطان معده ما تست هایی که معمولا برای کمک به نمایش سر،آن معده استفاده می شوند را توصیف خواهیم کرد. مصرف نوع شیر در نوزادان: نوع شیری که کودک مصرف میکند و برنامهی غذایی مادر که روی شیر او اثر میگذارد از جمله عواملی هستند که روی نفخ معده و گاز معده دراطفال موثر هستند. این اتفاق در اثر علل مختلفی همچون یبوست، نفخ معده یا روده، عدم تحمل لاکتوز، پرخوری، سندروم پیش از قاعدگی و تغییرات هورمونی زنانه رخ میدهد. شما میتوانید ویژگیها و مکانیسم اثر این محصول را در داروخانه داروپلاس بررسی نمایید.

این گیاه دارای خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی است، بنابراین به هضم موادغذایی در معده کمک میکند و ناراحتیهای گوارشی، گرفتگی روده، نفخ و گازمعده را کاهش میدهد. پیادهروی: فعالیت بدنی باعث حرکت منظم رودهها میشود و به آزاد شدن گاز و مدفوع اضافی کمک میکند. سیر به خاطر ویژگیهای تند و گرماش معروف است، که این ویژگی میتواند به کاهش سوزش معده کمک میکند. خوردن مقدار زیادی غذاهای چرب و حاوی فیبر بالا: دستگاه گوارش برخی از کودکان، فیبر و چربی را به خوبی هضم نمیکند؛ و برخی از موادغذایی چرب مانند: سیبزمینی سرخ کرده، پیتزا وغلات که فیبر بالایی دارند، باعث بروز ناراحتی گوارشی در کودکان میشود. البته نوشیدن آب به تنهایی مقدار زیادی از وزن را نیز از بین میبرد. برای مثال برخی از منابع مصرف خرما برای درمان خانگی ورم معده را توصیه میکنند. لازم به ذکراست که استفاده از داروهای گیاهی در سه ماهه اول و سه ماهه سوم برای جنین بیخطر است. رفلاکس معده عارضه ای بسیار آزار دهنده است و معمولا به دلیل سبک زندگی ناصحیح، تغذیه نامناسب و رعایت نکردن فاصله صرف وعده های غذایی و استراحت ایجاد می شود.

رعایت نکردن بهداشت فردی نیز یکی از مهم ترین راه های امکان گسترش عفونت می باشد. راه رفتن کودکان هنگام غذا خوردن: بازی و راه رفتن کودکان درحین صرف غذا باعث بلع هوا در دستگاه گوارش میشود. در حقیقت تند تند غذا خوردن، درست نجویدن و با دهان بازغذا خوردن، باعث میشود که هوای اضافه همراه با غذا وارد دستگاه گوارش شما بشود. نعناع آنتی باکتریال، آنتی ویروس و ضداسپاسم بوده و تاثیر مصرف آن در درمان بیماریهای مرتبط با دستگاه گوارشی چون نفخ، سوءهاضمه، ورم معده و سندروم روده تحریک پذیر (IBS) اثبات شده است. كشيدن سيگار، زيادهروي در خوردن بويژه مصرف مواد غذايي كه به سادگي قابل هضم نيستند، ترشح بيش از اندازه اسيد معده كه اغلب در نتيجه مصرف نوشيدنيهاي الكلي صورت ميگيرد، ابتلا به عفونتهاي باكتريايي يا عفونتهاي ويروسي كه اين نوع از ورم معده ممكن است مسري باشد، مصرف زياد كافئين و مصرف برخي از داروها مانند آسپرين، داروهاي ضدالتهابي غيراستروييدي، استرس، رژيم غذايي نامناسب، ابتلا به برخي از بيماريها كه باعث كاهش مقاومت ميشوند، خستگي يا كار زياد و در نهايت وجود باكتري هليكوباكتر پيلوري در معده همگي ميتوانند از عوامل بروز بيماري گاستريت باشند.

خوردن برخی سبزیجات: برخی از سبزیجات مانند بروکلی و گلکلم نفاخ هستند و کودکان نباید بیشازحد و به صورت متوالی از این سبزیجات نفاخ استفاده کنند؛ بنابراین موادغذایی مشکلساز و عادت غذاییای را که باعث ایجاد نفخ میشوند، حذف یا مدیریت کنید. اگر تغییر در سبک زندگی، رژیم غذایی و مصرف داروی شیمیایی نفخ معده، مشکل شما را برطرف نمیکند، مصرف برخی مکمل مانند مکمل گیاهی تقویتی عصاره نعناع فلفلی 15 میلی لیتر زردبند توسط داروپلاس پیشنهاد میشود. متاسفانه این ماده شیمیایی است و به دلیل عدم هوشمندی به هنگام حمله به بافت بیمار، علاوه بر عامل عفونی، سلول های سیستم ایمنی بدن را که در حال مبارزه با بیماری هستند را نیز نابود می کند. بادرنجبویه دارای طبیعت گرم و خشک، از خانواده نعناع است. دردهای شدید معده می تواند با خوردن جوش شیرین در مقداری آب گرم تسکین یابند. ۴۰ گرم میوه تازه آقطی (یاس کبود) را در یک لیتر آب یا شیر مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه بجوشانید و پس از صاف کردن با ۲۵۰ گرم عسل طبیعی صبح ناشتا به فاصله نیم ساعت هر بار یک لیوان در دو یا سه مرحله از آن بنوشید. این هوای اضافه درعرض چند دقیقه باعث ایجاد نفخ میشود. نفخ معده کودکان یکی از نگرانیهای رایج در بیشتر خانوادهها میباشد و تقریباً 70٪ از کل کودکان درگیر این مشکل هستند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *